Marije = The Message

Wat mij betreft was zij de revelatie van het congres vanmiddag.
Marije Cornelissen versloeg in een handomdraai al haar concurrenten, dankzij een sublieme campagne. Lang geleden dat ik zo’n schoolvoorbeeld zag van een effectieve presentatie, waarin inhoud, persoon en beeldvorming zo naadloos op elkaar aansluiten.
Binnenkort op you tube te bewonderen*) en meteen het mooiste voorbeeldmateriaal wat je je als trainer kunt wensen. Arnoud zit er naast als hij zegt “Marije praat een filmpje aan elkaar”. Arnoud, hoe denk je dat Marije erin slaagt Niels, Dirk en Alexander achter zich te laten? Met een profiel dat op het eerste gezicht veel te weinig onderscheidend is van dat van onze lijsttrekker? Dat heeft Michel beter in de gaten, al deel ik zijn kwalifikatie “gelikte presentatie” niet, tenzij het als compliment bedoeld zou zijn (wat ik betwijfel).
*) Update: inmiddels op youtube verschenen
**) Update 5 juni 2009: Het ongelooflijke is gebeurd: Marije gaat als derde afgevaardigde naar Europa. Gefeliciteerd! !

Reacties

Anoniem zei…
Hoe kan een "zeer gelikte presentatie, waarbij ze haar speech met goed getimede achtergrondbeelden houdt, en er zelfs rekening lijkt te zijn gehouden met een lach/applausmoment tussendoor" dan géén compliment zijn??
Dank je voor de toelichting en sorry voor het wantrouwen ;-)
Anoniem zei…
Ik vond Marije hartstikke goed, maar als je live aan het bloggen bent komt dat niet altijd duidelijk over merk ik, haha. :-D Maar feitelijk praatte ze natuurlijk een filmpje aan elkaar. ;-)
@Arnoud
Ik had al zo'n vaag vermoeden van 'n tikje ironie...
;-)
Anoniem zei…
voor wie nieuwsgierig is wie het filmpje van Marije gemaakt heeft, dat is nanette danckaarts, freelance cameravrouw en videomaker, gespecialiseerd in kunst, theater en engagement. haar bedrijf heet culturemoves.


groet,
gerbrand
regisseur en producent livestream en projectie bij het groenlinks congres