Wethouder Cecilia gaat actievoeren




Leuk wijkavondje met wethouder Van Weel. Om te beginnen wil ze dat het zwembad De Wijzend open blijft: "Sluiting maak ik als wethouder niet mee". Toen deed ze er nog een schepje bovenop: zij zei het te betreuren dat ze als wethouder niet meer in de actiecomité wereld kan deelnemen. Nou daar had ik een aardige suggestie voor: de antennemast voor UMTS die Vodafone in de toren van de katholieke kerk van Zwaag wil hangen. Ik hoefde haar alleen maar aan ons gezamenlijke actieverleden te herinneren (Chili Comité Hoorn, jaren 80) om een brede grijns op haar gezicht te toveren. Ze kaart het meteen aan bij de B&W vergadering morgenochtend en vanavond nog bij de ledenvergadering van haar eigen CDA.
Haar partijgenote en raadslid Van Berkum wist nog te melden dat het kerkbestuur zelfs nog niet akkoord is met UMTS-kasten in de torenspits, terwijl Vodafone de bouwvergunning en de monumentenvergunning al heeft aangevraagd, met gedetailleerde tekeningen en al!




We gaan het meemaken! En in onze GroenLinks-wethouder Jan de Boer heeft Cecilia alvast een warme medestander, daarvan ben ik overtuigd!

Reacties